Vandresamtale på telefon

Trenger du noen å snakke med, men ønsker ikke å sitte på kontoret mitt?

  • Er det vanskelig å prioritere terapi i hverdagens kabal som ikke går opp?
  • Liker du å være i naturen, og vil fordype deg i det?

Kjenner du deg igjen i noe av dette er kanskje vandresamtale på telefon noe for deg. Konseptet vandresamtaler har jeg tilbudt en stund til klienter som også går til individualterapi hos meg, og nå ønsker jeg å utforske konseptet ytterligere. Jeg tror nemlig at fysisk aktivitet og natur har en positiv innvirkning på vårt nervesystem, opplevelse av å være meg og å være i kontakt. Dette ønsker jeg å utdype og utforske sammen med deg.

En vandresamtale kan være ganske lik en vanlig terapitime, og samtidig er det helt forskjellig. Samtalen blir naturlig nok preget av at vi er på hvert vårt sted og at vi går i mens vi snakker. Du er der det passer best for deg å gå en tur, jeg er et annet sted og går sammen med deg. Vandresamtale gir veldig gode forutsetninger for å komme tilstede her og nå, merke kroppen og egne behov, og gir tilgang til refleksjon. Du trenger et sted der det ikke er så mye støy og forstyrrelser i omgivelsene, kanskje et sted du er godt kjent og kjenner deg trygg, som tar ca en time å gå. Du trenger også en handsfree mobilløsning. Vi avtaler samtalene senest en dag i forkant slik at vi begge kan forberede oss. Det er også viktig at vi blir enige om hva vi skal gjøre dersom linjen blir brutt eller noe annet uventet oppstår. Dette snakker vi om i vår første samtale. 

Ta kontakt dersom du lurer på om dette kan være noe for deg!